Recension av Nordeas mobilapp

Recension av Nordeas mobilapp

Om du vill hålla bättre koll på din ekonomi och genomföra alla dina bankärenden på ett och samma ställe kan du med fördel ladda ner Nordeas mobilapp. Mer om appen och vad vi tycker om den kan du läsa dig till här!

Sköt dina dagliga bankärenden på ett ställe

För dig med Nordea som bank är Nordeas mobilapp fantastisk. Men du kan även samla dina andra banker i appen. Med hjälp av Nordeas mobilapp kan du således sköta alla dina dagliga (eller månatliga) bankärenden på ett och samma ställe. Det är en mobilbank som är tillgänglig för Android- så väl som Appleägare genom Google Play och App Store.

Inne i appen kommer du kunna se dina olika konton och kort, spara och placera pengar, men också slussa dig vidare till Swish för snabba och smidiga betalningar. Den ultimata platsen för en ekonomisk översikt helt enkelt!

Snyggt och användarvänligt gränssnitt

Något av det första som slår en när man laddat ner och använder Nordeas app är det snygga utseendet. Det är en simpel, men effektiv design i en blå bakgrund. Det är ju trots allt den blåa färgen som gör att man tänker på Nordea som företag. Förutom att husa en snygg design är appen lätt att navigera sig på.

Du hittar lätt till de olika kategorierna som “betala”, “överför” och “swish” genom att klicka på deras respektive symboler. Till och med en 5-åring hade kunnat navigera sig rätt på Nordeas app, och det är just det vi älskar med dem!

Professionell kundtjänst finns att tillgå

Nordea är ju faktiskt en av Sveriges främsta banker så vi kan ju inte riktigt kritisera dem för något. Vad vi kan göra är att granska hur kundtjänsten är på deras app. Vi anser verkligen att kundtjänsten är professionell och lättillgänglig. Du kan kontakta dem via livechatt så väl som telefon, men också maila dem om detta skulle vara att föredra. En fantastisk funktion som Nordea även integrerat på sin app är videochatt. Detta tyder vi är fenomenalt allt eftersom man då kan bli guidad med hjälp av en riktig människa. Perfekt för oss otekniska individer!

Mobilbanken för alla som vill underlätta sin vardag

Nordeas mobilbank är helt enkelt det perfekta verktyget för alla. Den är helt kostnadsfri att ladda ner vilket innebär att den finns tillgänglig för alla, oavsett inkomst. Dessutom finns den att tillgå på App Store så väl som Google Play. Med det sagt behöver du inte ha en specifik mobil för att använda dig av appen (förutsatt att du har en smartphone/surfplatta och ett stabilt internet såklart).

När appen är nedladdad kommer du märka att vardagen blir underlättat drastiskt. Du behöver bara ladda ner ett mobilt BankID för att kunna legitimera dig och således godkänna handlingar på Internet. Mobilt BankID är en e-legitimation som du kan använda i samband med Nordeas mobilbank. Med ett mobilt BankID och Nordeas app kan du swisha pengar, betala räkningar och logga in i Nordeas app. Mobilt BankID skaffar du hos Nordea eller den bank du är medlem hos.