Om oss

Om banktoppen.se

Banktoppen.se är en oberoende sida. Vi jämför lån, snabblån och smslån till dig som kund. Allt för att du ska hitta det lån som passar just dig och just din plånbok allra bäst. Bästa lån hittar du via vår topplista här på banktoppen.se

De långivare som du finner på vår sida erbjuder alla korttidslån, snabblån och smslån. Långivarna erbjuder lån över perioder från 7 dagar och upp till flera år. Lånebeloppen varierar från ett par tusenlappar upp till max. 50000kr.

Långivarna som du finner på vår hemsida har vanligtvis samma regler som gäller vid en lånansökan. Vissa specifika regler kan gälla hos vissa långivare men som inte gäller hos andra.

 

Hitta bästa lån!

Vi råder dig att gå igenom vår hemsida noggrannt för att hitta bästa lån och att enbart ansöka till det lån som passar dig allra bäst. Ansök inte till alla långivare som du kan hitta då detta inte kommer vara något positivt för dig och din kreditvärdighet.

Att skicka en lånansökan till en selektiv långivare som du kan hitta här på banktoppen.se är alltså mycket bättre. Detta är något som ökar dina chanser att få ditt lånbeviljat. Skicka alltså inte en lånansökan till alla som du tex. kan hitta på vår topplista. Vår topplista är en oberoende lista över bästa lån hos olika långivare på den svenska marknaden.

Att ha banklån idag är något som de allra flesta människor har eller åtminstone någon gång har haft. Det är även väldigt vanligt att ha eller ha haft en eller flera betalningsanmärkningar hos ett kreditupplysningsföretag. Att ha eller ha haft skuld hos kronofogden är inte heller det ovanligt idag.

Att låna pengar är för många oftast det allra sista utvägen. Det kan uppstå akuta likviditetsproblem i ens privatekonomi som gör att man behöver ansöka om ett privatlån, snabblån eller smslån.

 

Låna pengar endast om du behöver

Som låntagare är det viktigt att veta om att man klarar av att avbetala sitt lån till sin långivare. Vi råder dig att aldrig låna till saker som tex. restaurangbesök, spel, krogbesök eller d.y.l.

Se över din privatekonomi och var även säker på att ett kortsiktigt lån inte gör att din privatekonomi även försämras på sikt. Se alltid ett korttidslån för precis vad det ska vara, en snabb lösning på en kortvarig och akut situation i din privatekonomi.

Vi rekommenderar dig att göra en månadsbudget (det finns bra gratismallar att hitta online) för att få en bättre överblick och kontroll över din privatekonomi.

Banktoppen.se är en oberoende sida som jämför lån, snabblån och smslån hos samtliga långivare som du finner här på vår hemsida. Vi är inte ansvariga, ej heller delaktiga i den låneprocess som låntagaren gör hos långivaren/långivarna.