Extrainkomster-så skaffar du dom!

Räcker inte lönen till mera än det ska eller kanske inte ens det? Är det dags att söka en ny karriär eller kanske bara några bra extrainkomster?

Även om alla inte har varit i någon av dessa situationer så är det nog ändå få av oss som någon gång ändå inte varit där. Visst så kan ett lån lösa en temporär akut situation men nya lån för att lösa gamla lån eller andra saker är inte en permanent långsiktig lösning. Nya lån ser bara till att du till slut hamnar i låneträsket, vilket kan vara nog så svårt att ta sig ut.

Så hur kan du då göra för att se till att ge dig extrainkomster på en nivå så att det faktiskt gör skillnad i plånboken? Vi jobbar själva med intenetmarknadsföring och genom att sälja tjänster till andra företag, stora som små.

 

En bra mobiltelefon och laptop är allt vad vi behöver!

Till att börja med så är allt vi behöver en bra mobiltelefon och laptop med en fungerande och säker uppkoppling, sedan så är vi inte låsta till någon fast punkt att arbeta ifrån utan kan jobba där vi befinner oss.

För att tjäna pengar eller bra extrainkomster så behöver man också investera pengar snackas det ofta om, för oss så är det viktigt att jobba med riktigt bra tekniska hjälpmedel som vi vet att vi kan lita på i ur och skur.

Vi har själva valt att investera i en bra Macbook Air och som underlättar massor av det redaktionella arbetet som görs. Macen i all ära men idag så gör vi nästan lika mycket av jobben direkt i vår iPhone, åtminstone när det gäller att leta information, sköta sociala medier och fota bilder.

Något vi också gillar är snygga och bra tillbehör till våra arbetsredskap, förutom just att vara snygga så är de självklart även funktionella och hjälpsamma. Just iPhone 11 Pro Max skal och fodral brukar ofta stå högt på inköpslistan då det är en ren förbrukningsvara som man också känner vill ska vara hel och snygg.

Extrainkomster
Trådlös laddare med LED display hos skalhuset.se. Foto från skalhusets hemsida.

Gjorde även nyligen ett inköp av en trådlös laddare med LED display som passar perfekt att ha med på alla jobbresor.

Är det något som också går åt hos oss vad gäller mobiltillbehör så är det hörlurar, oftast genom att man lyckas ta sönder dom eller att slarva bort dom.

För oss så är det helt enkelt viktigt att jobba med bra mobila enheter för att kunna maximera möjligheterna till bra extrainkomster online.

 

Så, hur ska DU nu göra för att själv skapa extrainkomster?

Det är vanligt att tro att man inte har några skills som andra kan vara i behov av, men när du verkligen tänker till, visst så finns det ändå en hel del som ändå är bra på?

Är du duktig på något av att tex. programmera, designa, photoshop, sjunga, mixa musik, korrekturläsa, skriva artiklar eller kanske att översätta från ett språk till ett annat? Ja då ska du utan tvekan spana in fiverr.com.

Fiverr.com är världens största sajt för frilansare att erbjuda sina tjänster till olika företag. Här signar du upp dig helt och hållet gratis och där du i din profil får ange inom vilka experområden du vill erbjuda dina tjänster och kostnader för dessa.

Här finns massor av olika tjänster och områden som det är möjligt att frilansa inom, så surfa in på sidan redan idag och se om du hittar något som passar just dig.

 

Några andra tips på vägen!

Vill du har ytterligare klirr i kassan eller kanske bara vill minska ekot i plånboken så finns det andra saker som du också såklart kan fundera på:

-Har du ett rum i din lägenhet eller hus till övers? Här finns slantar att tjäna om du skulle hyra ut ett rum som du ändå inte har användning för.

-Tro det eller ej, men det finns en marknad för att hyra utrustning som högtalare, släpvagn, slagborr, högtryckstvätt, videokamera, espressomaskin m.m, m.m. Skulle du ha något av detta eller något annat som du tror att andra skulle vara intresserade, glöm inte att kolla in blockets sidor för detta eller alternativt lägg upp din egen annons.

-Sälj saker som du inte behöver. Vem har inte en garderob, garage eller vindsförråd fullt med saker som vi faktiskt inte använder utan som istället enbart ligger och skräpar? sälj det du inte använder på blocket eller på tradera.

-Börja blogga. Ett tips som såklart kräver att du lägger ner mycket tid men kan om du hittar ett bra nischat område att skriva om ändå generera viss inkomst. Även om du inte blir någon ny Bianca Ingrosso så kanske det ändå kan göra den där ekonomiska skillnaden som du verkligen behöver.

Se samtidigt till att signa upp dig på affiliatenätverk som Tradedoubler eller på svenska Adtraction så kan du också lägga upp företags olika annonser på din webbplats och på så vis också generera intäkter.